top of page

Our Story

Every website has a story, and your visitors want to hear yours. This space is a great opportunity to give a full background on who you are, what your team does, and what your site has to offer. Double click on the text box to start editing your content and make sure to add all the relevant details you want site visitors to know.

If you’re a business, talk about how you started and share your professional journey. Explain your core values, your commitment to customers, and how you stand out from the crowd. Add a photo, gallery, or video for even more engagement.

Johanne Havshøj fotograferet af Lasse Wind, Artvaerk
Hannah Lund fotograferet af Lasse Wind, Artvaerk

JOHANNE HAVSHØJ

25 år og boende med min kæreste på Nørrebro. Min interesse for uddannelsesområdet begyndte, da jeg i gymnasietiden havde fået opbygget en tilpas stor vrede til uddannelsessystemets ensidige resultatfokus. En vrede, der først resulterede i 3 sabbatår i ren protest mod konkurrencestaten – og senere en bachelorgrad i uddannelsesvidenskab fra Aarhus Universitetet. Lidt mindre vred, men stadig vældig passioneret omkring samfundsvidenskab, ser jeg frem mod endnu 2 år på skolebænken, som kandidatstuderende på Politisk Kommunikation og Ledelse ved CBS. De fleste fritids- og studiejobs jeg har haft i tidens løb, har mest af alt bidraget med en idé om, hvad jeg i hvert fald ikke vil arbejde med senere i livet – en ganske værdifuld læring. Hvad jeg også har lært gennem de snoninger, mine veje har taget er, at dét at formidle og skrive gør mig glad helt ind i knoglemarven. Det er en interesse, som jeg for alvor begyndte at udfolde tilbage i gymnasietiden, hvor en fantastisk dansklærers ris, ros og entusiasme inspirerede mig og hjalp mig på vej. Heldigvis findes de slags lærere stadig – også i konkurrencestatens uddannelsessystem.

HANNAH LUND

55 år, godt gift med Mikkel Jønsson i 35 år, og med 2 børn i den uddannelsessøgende alder – vi bor alle i Espergærde. Min snoede levevej startede som barn med en kombi af dansk folkeskole og international skole, efterfulgt af en mådelig mat-fys studenter-eksamen. Mit første job var at oversætte styre-systemer hos IBM, mens jeg læste HA. Jeg fortsatte i IT-branchen hos bl.a. Navision Software – med marketing, PR, HR og virksomhedskultur – og læste HD 2. del i Afsætning (som jeg aldrig gjorde færdig), læste NLP … og fik børn. Mens jeg var gravid, uddannede jeg mig om aftenen til astrolog, og det skulle jeg IKKE. Så jeg arbejdede på PR-bureauer med hhv. kompleks teknologi og livsstil, mode og alkohol. Derefter blev jeg selvstændig, udelukkende for at børnene slap for at blive stuvet i institution (der var heller ikke fede forhold dengang) og startede et smykkefirma, som gik rædsomt. Det var jeg dårlig til – men god til at være freelance marketing og PR-chef. Det kørte derudaf, så jeg tog mig sammen, brugte aftenerne på at skrive en kogebog, fik bogkontrakt og rev den i stykker, startede mit eget forlag, og her udgav og redigerede jeg min egen prisbelønnede kogebog samt alle Mikkels forrygende bøger. Jeg blogger om og anmelder mad og drikke, er fast videokommentator på Aftenshowet, og har lavet en podcast-serie om restaurationsbranchen indefra.   

Our Clients

bottom of page